Casestudy

Uitzendbureaus

MyPosition kan nuttig zijn voor alle types werknemers uit de uitzendsector:

  • Uitzendbureau: administratieve vereenvoudiging. Geen codering meer van de verschillende timesheets. Dankzij de in het programma geïntegreerde software kan het bureau in een handomdraai alle prikklokgegevens verzamelen die de uitzendkracht heeft ingevoerd.
  • Uitzendkracht: tijdwinst en vereenvoudiging. Gedaan met de dagelijkse of wekelijkse timesheets die per mail of fax moeten worden verstuurd. Het volstaat om twee keer per dag op een knop te drukken om te prikken.
  • De klant: tijdwinst en administratieve vereenvoudiging. De werknemer hoeft niet langs het bedrijf te gaan om te prikken indien hij zich die dag moet verplaatsen voor zijn taak. HR hoeft geen tientallen papieren meer te ondertekenen per dag, per week of per maand.

Mutualiteiten, thuisdiensten en dienstencheques

Voor thuisdiensten en arbeid in het kader dienstencheques die door de mutualiteiten worden aangeboden, zijn werknemers vaak de hele dag onderweg. MyPosition speelt hier dus perfect op in. Dankzij MyPosition kan de beheerder nakijken in welk stadium de rondes zich bevinden en kan de werknemer een alarmsignaal verzenden in noodsituaties.

Beheerders van infrastructuur en vergunninghouders

Bedrijven kunnen dankzij de software die in hun systeem werd geïntegreerd, garanderen dat hun teams voltallig zijn op het terrein. Zo kunnen zij de uitvoering van de opeenvolgende werken opvolgen.

De mogelijkheid om op afstand te prikken vereenvoudigt het beheer van de timesheets.

Bouw

MyPosition is een interessant alternatief voor de bouwsector, nl. voor werven die zich vrij ver van elkaar bevinden. In tegenstelling tot de prikklokken in de bestelwagens kan MyPosition makkelijk overal worden meegenomen. De werknemer hoeft dus niet meer terug te keren naar zijn bestelwagen om te prikken.

 

 

Industrieel onderhoud en schoonmaakbedrijven

De klant kan online controleren of de technicus langs is geweest op de plaats. Door het feit dat de klant toegang heeft tot de prikklokgegevens op basis van geolokalisatie, kan hij de tarifering van de prestaties erg precies formaliseren.