MyPosition

Bedrijven in volle verandering

Werknemers die zich verplaatsen worden alsmaar talrijker, terwijl de organisatiemodellen continu veranderen. De structuren zijn 'cleaner', klanten vragen meer flexibiliteit en transparantie in de berekening van de prestaties en het personeel eist meer autonomie en vertrouwen. Tegelijk heeft de wetgever zeer strikte privacybeperkingen opgelegd, en dit voor alles wat te maken heeft met de geolokalisatie van mensen.

MyPosition: een ethisch, verantwoord en niet intrusief systeem voor geolokalisatie

MyPosition is een ethisch prik- en geolokalisatiesysteem voor werknemers die zich moeten verplaatsen. Het bestaat uit een individueel prik-/geolokalisatietoestel en een platform waar de resultaten kunnen worden beheerd. Het voldoet aan de wettelijke richtlijnen ter zake en staat zowel garant voor de naleving van de privacy van de werknemer en zijn comfort, als voor de zekerheid dat de werknemer op het moment van het prikken aanwezig is op de werkvloer.

MyPosition werkt zowel binnen als buiten. De batterijen gaan weken mee en de gegevens zijn op elk moment en volledig beveiligd toegankelijk via de Cloud.